Crappy blogger.

Hej! Kommer ni ihåg mig? Amanda? Inte?

Nej men ärligt, jag vet att jag är usel på att uppdatera men imorgon är sista jobbdagen sedan blir det långhelg så då kommer jag uppdatera mycket flitigare, det har ni mitt ord på.

Förövrigt är jag helt död. Ungefär. Tränade förut och det var så sjukt jobbigt så mina ben känns lite som spaghetti, men jag glädjer mig åt att jag kommer så underbart skönt inatt! Ingen fullmåne.. vilken tur.


I söndags hälsade jag på rara farmor & farfar.

Rösta rösta rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


B-day.

Idag har jag tagit upp all min tid åt att jobba, och uppvakta lillasyster på hennes 15åriga födelsedag!
Har precis tagit ett bad, tänkte plugga lite nu sen blir det sängen, upp halv 6 imorgon! Gött!


Grattis alli <3

Söndag.

Dålig uppdatering? Jag vet!
Har nämligen ägnat större delen av dagen att plugga körkortsteori, lär fortsätta med det resten av kvällen också.
Men innan jag går och lägger mig ska jag dregla över ett avsnitt av vampire diaries och stefans heta kropp. hihi!

Earth hour.

20.30 - 21.30
Jag släckte för miljön. Släckte ni?

Lördag.

Kom nyss in från en långpromenad med Geson, så himla skönt att vara ute i det underbara vädret och pricken på i:et få prata av sig!

Har spenderat i princip hela förmiddagen med att njuta av solen ute på altanen med Winnerbäck i öronen. VÅRKÄNSLA!

Ikväll blir det kalas för Mamma & Alli som båda fyller år i veckan, tur att jag tog en långpromenad innan så jag kan gotta mig lite.

Dagens outfit!


Kofta - Lindex
Linne - vet ej?
Ringar - HM
Leggings - Cubus
Skor - Skopunkten

.

Geson kom över med en flaska vin, så det blev visst mer än en cider (fast drack bara 1 glas vin, känner mig inte pigg!).. Tog fram mitt gamla Guitar hero och utklassade henne totalt, milt sagt =)


Nu slänger jag in handduken för idag!

Fridaynight.

Tar mig en välförtjänt kall cider och lyssnar på Thin Lizzys sköna musik (jag är en riktig sucker på "gammel rock" som jag så fint uttalar det) efter denna stressiga vecka. Men bara en! För imorgon blir det jobb på extrajobbet. suck, jag vill inte. Andra helgen jag jobbar, har fan inte varit ute på en månad. Men nästa vecka, då jävlar blir det all in på pumpen!



Dagens shopping!


Bolero/kofta - Lindex 249 :-


Solglasögon - Lindex 79.50 :-, Halsband - Cubus 59.50 :-,
Mascara (världens bästa) - Lindex 149 :-, Ögonskugga - Cubus 59 :-
Foundation - Cubus 110 :-


Jeansjacka - Lindex 499 :-


Ormskinnsmönstrade leggings - Cubus 149 :-

Ridin' solo.

Goodmorning sunshines!
Själv har man varit uppe sen klockan 7. Hade körlektion vid åtta, vilket gick kanon, sedan möte med syon på lärcentret och sist men inte minst en välförtjänt shoppingrunda av Vimmerbys lilla utbud.
Ska iväg och jobba några timmar vid halv 2 och ikväll blir det mys med bästa vännen.
Idag mår jag förövrigt jätte bra! Vädret är ju helt kanon så ska passa på att ta en lång promenad lite senare också!



LW <3

Se mig, sa jag
Hör mig, sa jag
Känn mig

Det måste ut för att hitta in
Jag tror det svajar i min själ
Det måste ut för att hitta in

Du som reser mig
Se mig, hör mig
känn mig


Otrohet?

Hade en liten diskussion med en vän förut om varför man är otrogen..
Denne person i fråga (kille) sa att för att det oftast är att de inte är nöjda med killens prio 1, det vill säga sexet.. Det tycker jag är så sjukt egentligen. Det är klart att man kanske inte vet vad just DEN killen man nyss börjat träffa gillar, men då får man väl för fan säga hur man vill ha det. Så är det ju, det är samma sak med oss tjejer. Alla gillar vi olika..
Jag har själv varit otrogen, vilket förvisso var jävligt dumt, men det var inte alls för att sexet var dåligt eller något sådant, utan det var nog mer att själva förhållandet inte var bra, då kan det lätt bli att man söker lite spänning på annat håll.. Men är man otrogen så är det ju någonting som inte stämmer, annars är man bara riktigt pantad i huvet. Varför inte bara göra slut istället? Och inte behöva såra sig själv och sin partner ännu mer än vad man redan gjort? Varför ljuga för sig själv?
Känner lite som att jag frågar de här frågorna till mig själv, jag skyller på att jag var ung och dum, men jag har iallafall lärt mig av mina misstag, och jag vet även att det verkligen suger när någon är otrogen mot en.



.

Övningskörning står på schemat nu.
Vad gör ni, raringar?



Update: Det gick skit bra idag! Jag är fan impad av mig själv. Jag är på gång!

Happyface.

Jag har börjat träna, jag har två jobb, jag har börjat med körkortet och ett stort + för att vi går mot ljusare tider..
Fan vad jag mår bra!!
Visst, det skulle sitta fint som smör att ha någon att dela alla fina stunder med och visa kärlek för igen, det var trots allt något år sedan nu, och jag är verkligen inte bra på att vara singel.. Men det kommer när det kommer, jag tänker inte deppa ihjäl mig för det!
Känner att mitt liv äntligen börjar ordna upp sig, jag blir så glaaaaaad! 




Ge mig sommar! Och helium?

New in my closeth.

Fick hem en godbit från HM idag.
Hatar dock att det är en sån klänning som är rätt plufsig så man får "gravidmage", men det är det tusan värt att få för att bära denna söta sak!

Tänk dig denna, bruna bara ben och ett par snygga skor till. Hur snyggt?!

Detta är nog förövrigt min 30e klänning om inte mer, kanske borde sälja på tradera eller fixa en bloppis? Tål att tänkas på.


Bloglovin.

Tycker du min blogg verkar intressant?
Lägg då till mig på bloglovin' vettja! :)

bloglovin

Harungen.

Det kanske bara var några av er som hann se inlägget jag la upp igår, raderade det senare för att jag kom på att vissa kanske tog illa vid sig eller något. För er som såg inlägget kan jag meddela att vi har lämnat haren till en som kan ta hand om honom då vi inte visste om han hade invärtes skador, stackaren. Och vi kunde ju inte heller bara släppa ut honom eftersom att han inte kunde gå (hoppa?) ännu och inte visste vart modern var.

Kan iallafall bjuda på en bild på lilla pluttisen till er! :)



Djurvän som man är.

Lite oväntad lördagkväll det blev kan jag säga!
Titta in här efter jag har sett på filmen så ska jag visa er en urgullig liten pluttsak!

.

Har varit ute och gått en runda på över en timma så ikväll kan jag äta lite godis med gott samvete! :)
Köpte New moon förut, så blir att se den, tyckte dock inte den var så jätte bra men kan bero på att jag såg den med crappy kvalitet, så jag ger den en chans till!

Jag vet att mina inlägg inte är så roliga nu, det blir mest samma sak hela tiden, har inte hänt så mycket roligt det är just därför, just nu fokuserar jag mest på jobb och körkort. Men jag lovar, jag ska skärpa mig!


Ha en fin lördagskväll!

Lördag.

Kom precis hem från extrajobbet, är helt utsvulten! Måste ha mat nu!!
Inte blev det bättre av att det gick så sjukt segt idag, sålde inte en enda prenumeration. Ska sälja samma sak imorgon så kommer säkert inte bli bättre då heller.. Tur att det inte bara är provision, isånafall hade jag nog inte pallat.

Ikväll blir det förmodligen myskväll med bästa vännen, jobb imorgon med. Har tvingat henne att boka upp påskdagen då jag släpar med henne till pumpen, lär vara fullsatt då det är påsk och de flesta kommer hemåt. All in!

Chill out.

Har nyss avnjutit ett gott och välförtjänt glas vitt vin medans jag låg i badet med tända ljus och lugn musik. Herregud vad vuxet det låter.. Men jag känner att jag måste stressa av lite och ta hand om mig själv. Ska slänga mig i soffan och kolla på någon film sedan, bara ta det lugnt. Det behöver jag!

Freitag!

Herregud vad nervös jag var imorse, jag var så nervös så jag ärligt talat trodde jag skulle kräkas.
Men det gick verkligen över förväntan bra! Visst, jag fick ett motorstopp men trodde jag skulle få minst 10. Ska tvinga med mamma (vill inte köra med pappa, han har inget tålamod alls haha) och köra lite utanför pumpen och sådär senare, undrar dock hur det kommer gå med ryck-opeln..

Ikväll blir det en lugn kväll, även att jag är riktigt jävla sugen på att gå på harrys 1-årsjubileum, gratis inträde + 50 :- för drink osv. Men självklart när det händer något roligt i lilla Vimmerby så ska jag göra något annat, i detta fall jobba dagen efter. Tror inte det är så populärt för varken chefen eller mig att komma med världens bakfylla? (Och nej, jag vägrar gå på harrys nykter då det i såna här sammanhang blir så sjukt mycket minderåriga folk och det klarar jag inte av!) Men men, jag tvingade geson att följa med mig på pumpen nästa gång istället!


Tjenare kinesen!

<3

Saknar min fina syster. Även att vi träffades för några dagar sedan, men det blir tyvärr inte så mycket "egentid" nu när hon har Elias.




Bild från hennes möhippa.

Spotify!

Kent – Töntarna
The Kooks – Sofa Song
Black Eyed Peas – Imma Be
Biffy Clyro – The Captain - Single Version
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck
Ola Magnell – Nya Perspektiv
Johnossi – What's the Point

Blandad musikstil? Jag? Neeeeej..

Otränad?

Förresten! Vilken jävla träningsvärk jag har! Kan seriöst knappt sitta eller gå. Kul...




Vi är idioter.

Jag börjar bli lite smått nervös för min första körtid på körskolan. Har som sagt legat lite på latsidan med detta, men nu börjar det klia i fingarna (fötterna?), dessutom är sommaren nära & jag har både tid och pengar undansparat till körkortet så jag ska köra så ofta och intensivt jag bara kan/orkar nu så jag får det fooooort! :)

Haha Geson hämtade mig förut för hon ville ha sällskap in till Vimmerby för att hämta hennes pojkvän, det enda hon babblade om var i princip trafikregler "sen får du tänka på att inte göra så amanda, och definitivt inte så, och gör du så kommer du aldrig få körkort. men så får du göra. och den betyder så..." Tack, vad mycket tryggare jag blev nu gumman?!

Nej nu måste jag gå bort till affären för att ta ut pengar tills imorgon, snacka lite skit med käre morbror Ronny med.

Jag blir mörkrädd.

Jag är så jäkla otränad så jag blir rädd för mig själv, då skojar jag inte! Inte så konstigt kanske i och med att jag inte tränat någonting överhuvudtaget (promenader hit och dit men det räknas inte) sen jag slutade med fotbollen för 5 år sen.
Även att man säger det sååå många gånger så ska jag verkligen komma igång nu, så himla skönt efter, och så skönt jag kommer sova inatt!

Orkar verkligen inte visa grejerna idag, kommer slockna när som helst..

We all lose sometimes.

Fick hem ett paket från HM idag, sju ringar & en skinnjacka. Har inte en enda ring hemma då jag hatar mina naglar något fruktansvärt (nagelbitare. Svårt att sluta?!). Kan kanske visa ringarna sen, skinnjackan ska jag dock skicka tillbaka då den var alldeles för kort för min smak!

Nu ska jag följa med mamma & träna lite. HEJ Å HÅ!

Hej å hå.

Guuuuuud vad bra jag mår, (även att jag är dyngtrött gick upp halv 6 imorse. Kill me?) vet inte om det är vädret som gör det, eller den dösköna musiken jag har i lurarna för tillfället, eller att jag får mer & mer jobb samt har kommit igång med körkortet -  ÄNTLIGEN!
Förut när vi (jag & min chef) åkte till Kisa satt jag & dagdrömde mig bort till varma mysiga sommarkvällar med mina bästa, nattbad (nakenbad!!!!), festivaler, roadtrips... Efter att jag hade suttit med ett leende på läpparna konstant i tjugo minuter och helt kopplat bort verkligheten så skriker hon EKORRE!!! & jag håller på att skita på mig.. nästan.. Hahaha fan vad jag älskar min chef!


Jajajajaja det var ju jättekul Amanda.
Känner mig så seriös just nu? Sådär härligt övertrött så jag bara rabblar goja och skrattar åt allt och inget.



Hur gött vore inte detta nu?!

.

Fan, jag är helt slut!
Har städat hela huset (förutom allis & antes rum, det får dom fan städa själva) i brist på att ha någonting att göra, så nu blir mammsen glad!
Väntar på att lillsyrran ska komma hem så vi kan ta en promenad, så tråkigt att gå själv. Sedan ska jag hämta ut ett paket från HM på posten. Äntligen!

Dagens outfit.

Linne - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Legging - HM
Skor - Skopunkten

change your style.

Godmorgon kära vänner!
Vaknade upp på jätte bra humör pga en awesome dröm jag hade inatt, det är lustigt att drömmar kan göra en så glad. Om det ändå vore verklighet? Well.. Solen hjälper humöret lite på traven också! :)

Satt & funderade förut på hur mycket jag har ändrat min stil de senaste åren/året. Från att ha varit "svartrockare" som min mamma så fint uttrycker sig, till att ha gått till.. normal? (det enda jag har kvar från den tiden är att jag fortfarande rådiggar hårdrock, speciellt metallica!) haha. Kolla själva. De här bilderna är tagna med ungefär 1 års mellanrum.


Jobbig jävel.

SOM JAG HAR LÄNGTAT!
Det dösköna programmet ballar av stål har premiär 21.00 på kanal 5.
Hoppas favvisen "En jobbig djävul" är med i första avsnittet.
Någon mer än jag som sitter bänkad?



En liten tanke.

Det är hur många som helst som flyttar till större städer, oftast stockholm, när de gått ut skolan eller dylikt.
Visst, det skulle vara ganska så nice att flytta till t.ex Stockholm, jag älskar staden och vet vart saker och ting ligger, har också en hel del sköna vänner uppe i storstaden. Men jag känner inte att jag vill lämna alla mina nära & kära, det skulle krossa mitt stackars hjärta, faktiskt. Det skulle visserligen vara skönt att slippa allt skitsnack, alla usla rykten, alla störda människor osv, men å andra sidan så finns ju de man älskar mest här, och det är ju när jag är nära dom som jag mår som bäst så det överväger nästan det dåliga.
Nej, skulle det ändå bli så att jag flyttar i framtiden (förutom kärlekens skull?) så skulle det nog bli Linköping (igen) eller Kalmar. Men man vet aldrig, om tio år kanske jag är bosatt i Australien? Haha troligen..


Några av våra dösköna pojkar från Stockholm + Maya & jag.

You've got me wrapped around your finger.

Hur underbart är inte vädret idag!
Passade på att gå ut och gå en liten sväng förut med Elias i barnvagnen, pluggade även till körkortsteori och fixade iordning den nya byrån vi köpte igår, nu slipper alla mina skor stå på golvet och ta upp plats och damma, himla smidigt och skönt! :)

Tänker gå ut och sätta mig på altanen med en kopp kaffe, och en bra tidning samt cranberries i lurarna och bara njuta nu!


.

Hittade lite somriga kläder i Linket, och ett par nya favvis skor + sköna jobbskor.
Nu ska jag och min halsfluss gå och lägga oss.


shopping!

Nu bär det av till Linköping för shopping med familjen!
Satsar först och främst på att hitta några snygga hyllor till alla mina skor..

Ha en fin SOLIG dag!

Friday night.

Sitter invirad i en filt med hög feber och funderar på om det är dags att sova snart kanske. Kommer knappt kunna sova ens, kommer drömma massa lustiga yrseldrömmar, usch..
Kvällen spenderades med min vän Maya, tittade på the dark knight (för typ 6001 gången) och hade några timmars girltalk. Det gillar jag! Saknar denna tjej extra mycket då hon är en av de som har flyttat ifrån mig (buhu) upp till Linköping för hon går dansgymnasium där. Tjejen är grym!

Jaja.
Beställde en skinnjacka från HM förut (rabatt tackar man ju inte nej till), lite krimskrams och en skön sommarklänning :)



Lovar att jag kommer drömma om jokern inatt. "Why so serious? Lets put a smile on that face!", kommer vakna upp av panik. haha.


Stig!

HUR söt är inte min pluttis?!

.

Ursäktar mig för den kassa uppdateringen, grejen är den att jag har jobbat från 8 - 20 idag.
Behöver jag ens säga att jag är heeeeeeeelt slut? Tror dessutom att jag har feber, halsfluss känns som det är påväg med. Isf är det tredje gången jag blir liggandes på 1 månad. Hur sjukt är inte det? Mannen däruppe måste fasen ha någonting emot mig!

Åsikt.

Nyss hemkommen från ännu en jobbdag, jag är helt slut om jag ska vara allvarlig!
Pratade lite med min arbetskamrat om det här nya programmet "dating in the dark", jag såg premiäravsnittet förra tisdagen.. Även att det är kul att titta på, så kan jag inte låta bli att tänka: "förnedrings tv!", hur kul är det att bli dissad i tv, inför hela svenska folket? Jag skulle då aldrig ställa upp i ett sådant program, but that's just what i think!


Säga vad man vill om henne, skön är hon iallafall.

"Nu kan jag gå ut och pöka, jag har ju inte fått ett ordentligt pök på 7 år"
Var det inte hon som aldrig hade haft så bra sexliv som med sin anka?
Haha, vilken stjärna! You gotta love to hate her..


Svenska hollywoodfruar.

Antar att jag inte är den enda som sitter bänkad framför tvn ikväll?
Detta måste ju bara ses!


.

Jag tror jag är kär.


Here comes the sun.

Det är underligt att något så litet som solsken kan göra en så fruktansvärt glad!
Äntligen börjar skiten smälta!

Har suttit ute på altanen i flera timmar och bara njutit, blickat framåt mot sommaren och alla fina stunder vi ska ha. Åååh, vad jag längtar!

Pumpas!

Hej gott folk!
Sitter och tar en kall, ska snart gå bort till min kusin och börja förfesten. Sedan blir det pumpen! :)
Har bråttom så måste kila..
Ha en fin kväll!

Goodnight.

Ååååh, jag har haft en så mysig & trevlig kväll så det är inte sant.
VÄLDIGT god mat (älskar efterrätten, mums!), vin + trevligt sällskap. Vad mer begär man en fredagkväll?
Måste gå och lägga mig nu, ska på utbildning imorgon.. Sedan blir det kalas för lillasyster och kusin, sen blir det all in på pumpen med kusinerna!

En sak till.. Jag är så sjukt glad för min underbart fina vän Geson som har hittat en så bra kille, du kunde inte hittat någon bättre gumman! (Ett plus för det fina hemmet. haha!)

Middag.

Då far jag iväg på middag, visar dagens outfit innan.
Casual och avslappnat kör jag på idag!

Skinntights - Rare fashion
Vit topp - Lindex
Röd kofta - Lindex

Ha en fin kväll!

Mosters älskling.


Sunshine!

Goodmorning sunshines! Vilket fint väder vi har! Synd bara att det är så halt ute, är så sugen på en promenad men jag vågar inte ta risken idag..
Det blev inget med stan idag, istället är min 2-åriga ursöta systerson här så är lite barnvakt åt honom.

Dags att hoppa in i duschen!

Boktips.


Om man, som mig, gillar självbiografi-böcker med en liten tvist så rekommenderar jag denna bok starkt! Jag själv har sträckläst den två gånger. Jag älskar den!
Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna


"I att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider."

Är det någon mer som har läst den? Isånafall vad tyckte ni?



Rock that body.

Det borde vara olagligt att vara så trött som jag är, jag blir fan rädd för mig själv!
Imorgon tänkte jag ta med mig mamma in till stan för att dels kolla om det finns några leggings (måste ha, det är ju så sköööönt!) samt skriva in mig på körskolan. Måste verkligen skynda på lite på det där nu, synd att man är så fruktansvärt lat!!

Efter det har min väns "pojkvän-date-ragg-vaddetnuär" bjudit in mig & min vän (vill inte skriva namn då det är lite complicated så att säga) samt Simone till en liten gruppdejt. Haha, Simone är min dejt. Det kommer tydligen bjudas på middag, vin & film. Mysigt! :)


En av nackdelarna till att beställa.

Jävla skit! Måste returnera och byta skorna, de var alldeles för stora! Åååh, så störigt, jag som tänkte ha dem i helgen!


Tuesday.

Har precis slutat jobba, gud så skönt att komma hem tidigt!
Hoppade in som lite städhjälp, hur skön chef som helst och money money, det duger för mig!

Nu ska jag gå och hämta mina skor på posten, can't wait! Sedan ska jag umgås med min fina vän Geson.


Vad gör ni idag?

Geson & jag <3


Partylite.


Nu har alla gäster gått hem, jag ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att jobba en liten stund. Men först, Greys anatomy såklart!

Paus.

Tar en liten break ifrån allt pladder om ljus och alla ljusdofter som samlas i rummet.
Har smällt i mig lite tårta och frallor som mamma bjöd på, mums!
Bilder kommer senare..

Darling, leave a light on for me.

I väntan på att mammas gäster ska komma hit på hennes ljusvisning (partylite) njuter jag av en kopp kaffe och gamla goda låtar!

 


Ingen rubrik.

Som ni ser så använder jag mig än så länge av blogg.se:s egen design detta pga att jag är väldigt dåligt insatt i hur man gör för att byta till egen design, och dels inte har gjort en egen design än. Så håll ut, jag ska försöka fixa en egen.

Dagens outfit.

Solen skiner, fåglarna kvittrar, snön smälter. Så underbart, man kan inte rå för att få vårkänslor!
Dagens klädsel kan man nog sammanfatta till "enkel men snyggt".

Förresten, jag tycker det är jätte svårt att få till en snygg outfit bild, jag känner mig så löjlig. Haha.


Tunika Nelly
Leggins H&M
Skor Dinsko
Halsband Kappahl
Armband Lindex


Ny blogg.

Hej!
Har skapat ännu en blogg. Vad kan det vara? Fjärde gången? Dock första gången här på blogg.se, tro det eller ej!

Här kommer jag uppdatera så ofta jag bara kan, förhoppningsvis flera gånger om dagen.
Det kommer komma upp en och annan dagens outfit (när jag har inspiration vill säga), tips av alla diverse saker, tankar & funderingar och bara allmänt (tråkigt?) vardagsliv!

Välkomna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0