Lördag.

Blev utgång med mina tjejer igår. Lärdom: Gå aldrig ut när du har skitkul på förfesten. För jäklar vad kul jag hade, våran humor slår fan det mesta alltså. haha.

Mest trött idag, inte så bakfull, men har fortfarande en tandvärk sänt från helvetet. Idag är det ännu värre, tror dom sände med djävulen han själv till och med?! Tandis på måndag, dirr.

Ringar.

För några år sedan tyckte jag att ringar var något av det fulaste en tjej kunde ha som smycken.
Nu, några år senare, är jag den där tjejen som låter mina fingrar prydas av dom där fula smyckena..
Roligt hur man kan ändra sig.

Med det ville jag bara säga att jag alldeles nyss beställde ytterligare två par till min samling, från Style by tyra. Jättesnygga smycken faktiskt, impressed!
(Bild kommer när jag fått hem dom.)

Halla bloggen!

Hallå i stugan!
Idag är det fredag (tendens till att bara blogga på fredagar? eeh), och jag har fått en tandvärk sänt från helvetet. Känns lite konstigt att behöva gå dit igen för tredje gången på 2 månader, men vadfan, tanden är ju inte normal?

Mamma, pappa & lillsyrran är uppe i Dalarna med storasyrran, patrik & Elias. Är för tillfället alltså ensam hemma med brorsan. Rätt skönt ändå, han lagar maten, jag diskar..

Ikväll har jag bjudit hit några vänner för öldrickande och pizzaätande. Mmmm, känner hur magen skriker efter mat! Sen får vi se om det blir en hemmakväll eller om vi drar vidare.

Förövrigt bara 2 veckor kvar till Turkiet, smått nervös över att flyga. Gottar mig tills dess med att kika igenom taxfree katalogen tusen gånger. Parfym, sambuca, och godis är givet!


Saknar min plutt!

Thank god it's friday.

Dagens sköna vardagsoutfit:


Leggings: cubus.   Linne: Nelly.   Skjorta: Lindex.   Halsband: Lindex.   Ringar: Åhlens & HM.   Örhängen: Kappahl.

.

Just det, skrev ju ett inlägg för någon månad sedan om att jag hade ångest över hulstfredsfestivalen, huruvida jag skulle gå eller inte.
Som säkert de flesta vet så har ju festivalen gått i graven (TYST MINUT!) så då slipper jag tänka på det iallafall. Funderar ändå på att dra till Hultan & hälsa på alla glada campare som kommer dit ändå. Är ju trots allt ledig nästa vecka så varför inte?

Seriosly. Hajdo!

PS. kommer säkert komma upp ett litet "minnesinlägg" från Hultan någon gång snart.

Update?

Världens sämsta bloggare berättar läget:
Jobbat till kvart över sex, kommer hem & ser att termometern står på 33 (!!) grader, ingen tvekan om att ta fram den iskalla ölen som har stått och väntat på mig hela dagen, dopp i poolen, fixa till sig lite smått & nu sitter jag här & lyssna på Gyllene tider (givet när det är sommar självklart!!) & ska snart dra mig in till Maya för en drink eller två, eller tre.....

Snart mina vänner! Blir det Halmstad, & Turkiet. Malmö vet jag inte när det blir. Kanske i sensommaren? Bokat in Liseberg i sensommaren med, förhoppningsvis körkort då så kanske ska köra upp?! Hmm neeej...



Hattigt inlägg men jag får fan nästan handsvett så nu sätter jag punkt.

RSS 2.0