Tävling!

Hej hej!
Sugen på att tävla om detta fantastiska sminkborst-set?
Well, klicka dig in på denna tjejs blogg och tävla!

Sminket: http://www.kosmetikan.se
Tävlingen: http://millahoman.blogg.se/2010/march/tavling-borstset.html






OBS. Tävlingen avslutas 30 April, så skynda!

.

Är ute & njuter av det fina vädret!
Hoppas ni gör detsamma?


Malmö.

Hallåå!
Jag har ju varit i Malmö hela helgen så jag har inte kunnat (eller haft tid) till att uppdatera.
Helgen i Malmö var AWESOME! Medans tjejerna stod i kö till IDOL så gick jag Geson & Jocke och shoppade, helt underbart! Vädret kunde verkligen inte varit bättre, en öl på en skön uteservering & häng vid havet med glass mellan varven. På kvällen gick vi ut & åt, sedan satte vi oss och drack drinkar & öl på uteserveringen (skitmysigt & hur kul som helst hade vi, tror Malmö-borna tyckte vi var lite konstiga..) för att sedan dra oss vidare till en nattklubb vid namn White runt klockan 1.30, men de vakterna var så sjukt dryga, kön var lång och fötterna värkte efter klackisarna. Märktes verkligen att man inte var i Vimmerby längre om man säger så.. Så det blev att gå hem och sova runt två istället. Var ganska så välbehövligt kan jag ju säga! Bakis som en hund drog vi hemåt igår, var inte hemma förrän halv 6.
Vi har redan börjat planera nästa resa, då tänkte vi åka över till Köpenhamn och strosa lite.

Jajaja, lyckad helg, minst sagt. Hände ju självklart mycket mer än vad jag skriver här! ;)



Lite roligt jag hittade.
Klänningen är från MQ
Linnet och trosorna är från Bik bok.
Kavajen/jackan, sminket och ringarna är från HM.
Halsbandet är från Guldfynd.




Utgång på ingång.




Vi drar till Malmööööö!

Okej mina vänner, vad ska jag nu göra i Malmö?
Jo, jag ska följa med några nära vänner på en weekend innehållande bla IDOL (inte jag som ska sjunga, en av mina bästa vänner ska, och jag skojar inte när jag säger att hon sjunger GUDOMLIGT!), shhhooopppiiinnng sen kan vi nog klämma in en utekväll också va?! ;)

Jag har en känsla av att det kommer bli grymt kul. Gratis boende mitt i stan också. Hur perfekt?
Så.. Håller på att packa för fullt för snart åker vi. Visar en bild på en möjlig "girls-night-out-outfit".



(kanske inte världens snyggaste pose..)
Vad tycks?

New clothes.

Här kommer bilderna jag lovade er. Beställde dock en Lily lolo mineral foundation också och den tänkte jag att jag istället kanske kunde visa när jag har den på mig, den är dock fortfarande lite mörk så jag får vänta ett tag tills jag blir brun & fin!


Båda två från Nelly. Den vita kommer vara perfekt när jag grattar mina närmaste som tar studenten!
(Glömde ta kort på den uuuuursnygga ryggen på den blommiga klänningen.)

To be continued.

Imorgon eller på fredag kommer jag lägga upp bilder på alla nya kläder (som jag lovade er för en vecka sedan. skärpning?!) och sedan berätta lite om vad jag ska göra i Malmö i helgen. Mmm, spännande spännande..




Sometimes I like it simple.

vill ha!

Dagens vill ha! Allt från bik bok.
Kanske något att kolla in i malmö i helgen?


Kommer inte så någon rubrik.

Det finns en bra anledning till att jag har varit så dålig på att uppdatera, min kära, rara farfar som jag kommer sakna så mycket har nu lämnat oss. Men när jag har lust ska jag lägga upp bilder på kläderna jag beställt från nelly och som jag fick hem igår, riktigt snygga och somriga om jag får säga det själv. Ha det bra!

Hard working woman.

Hej raringar! Jobbar och står i för fulla muggar, är helt slut ska jag tala om för er. Vill mest sluta nu så jag kan njuta av det underbara vädret hemma på istället! Planerat att ta en långpromenad senare med, så himla skönt. Nehe.. Jobbet kallar. Puss!

Fredagens outfit.

Hade verkligen ingen ork eller inspiriation till att "klä upp mig" så det fick bli lite casual och vårigt..



Feel like crap!

Det här kommer vara min enda uppdatering för dagen för jag mår så satans dåligt, självförvållat jag vet, men det var väääldigt länge sen jag blev såhär dålig. Gaah!
Hade iallafall en trevlig kväll igår. Gick till min kusin Sandra runt åtta, vi drack vin och snackade om allting som har hänt sedan vi sågs sist, sen åkte vi in till harrys och klubb 29 (men vi fick ändå betala 49 kronor, så jävla lustiga!), jag är ju dock inte ett så stort fan av harrys men det var trevligt. Speciellt när Underlifvens gick på scenen och Robert sjöng. Hur bra som helst var dom, blev lite förvånad!

Jaja. Soffläge hela dagen idag, men nu börjar jag må pyttelite bättre så jag ska leka och gosa med Elias som sover här inatt.

Friday!

Hej mina vänner! Sitter i bilen och väntar på mamma som köper grillad kyckling, potatis sallad och frallor. Hur gött?! Gick upp med tuppen idag för att åka in till Körskolan och plugga i några timmar. Sedan blev det en liten vända på stan, inte så stort utbud precis men hittade iallafall en tröja på rea samt smink. Nödvändigheter ;) sugen på Harrys ikväll. Min vän roberts band spelar, skulle vara kul att se. Men vet i fasen om jag orkar med det. Jaja. Ni får ha en fin dag iallafall!

Kul grej.

Okej, nu tänkte jag göra en liten undersökning.
Min statistik har börjat öka och öka liiite för varje dag som går, så kan inte alla som läser detta kommentera vad ni heter och vart ni kommer ifrån? Vill ni så vore det kul med lite respons, but be nice! :)


(visst vet jag att det kanske bara är 1/10 av alla som läser som kommer kommentera, men kom igen nu!)

Last night.

Hallihallå! Här kommer en uppdatering från en bakfull tjej. haha. Kill me!
Gårkvällen var.. trevlig. Men absolut mycket tråkigare än vad jag trodde den skulle va, Maya och jag gick hem från pumpen redan vid tolv! Så sjukt mycket folk och inte så roligt heller, så vi drog på efterfest hos grannen istället. Fastnade där tills halv två då vi bestämde oss för att slänga in handduken och dra hem och sova istället.

Sitter just nu och har lite ångest för att jag måste gå upp vid halv sex imorgon, jag som har sovit/degat i princip hela dagen kommer ju säkert kunna sova.. Jaja, självförvållat självförvållat.



Påskdagen.

Påskdagen idag, äntligen!
Jag känner mig dock lite krasslig.. Vet inte vad det är, men hoppas att det går över tills ikväll!
Syrran & hennes familj samt mormor kommer hit vid två och äter påskmåt, MUMS! Sedan blir det att börja göra iordning sig lite smått och sen fara ut till Jocke och tända grillen och slappna av med ett glas vin. Tänkte vara snäll och bjuda Maya på pumpen då hon inte har några pengar och jag känner att följer inte hon med så kommer jag få vara med Geson och jocke hela kvällen, nej tack till att bli lämnad ensam när de slaskar mule ;)

Haha! Näe, detta kommer bli en grym kväll. Det känner jag på mig!


Påskafton.

Vilken härlig påskafton vi har va!
Har avnjutit hela förmiddagen ute på altanen i solen, kusinerna kom förbi så det blev fika och även lite hopp på studsmattan, blev lite barn på nytt där ett tag. haha.

Ikväll blir det årets första grillning, och det ska bli såååå gott!
Sedan ska jag träffa Geson för att planera lite tills imorgon, hoppas på att det är fint väder imorgon så vi kan grilla då också. VÅRKÄNSLA!


Ha en fin dag <3


Testing testing.

Hallå! Provar att mobilBlogga och mot min glädje så funkar det ju suveränt. Sitter hemma med ett glas vin i handen och är i desperat tillstånd, måste ha sällskap! Haha jag är så sjukt uttråkad och är riktigt sugen på att gå ut ikväll, men självklart är alla upptagna! Suck! Jag hoppas verkligen att kvällen leder mig till något roligare ställe än mitt vardagsrum!

Hjälp!

Förresten!
Är det någon som vet vad felet är?
I mobilen så ser bilderna normala ut, men sedan när jag överför dom till datorn så blir dom så här lustiga. Då är ändå denna bild den som är minst skadad.

Är det fel på mobilen? Usbkabeln? Datorn? Minneskortet?
Någon som har varit med om något liknande?


<3


Älsklingsplutten på besök i Södra vi.


Han somnade sedan i mosters säng efter allt bus.

Any way you want it.

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Det är fredag, jag är ledig och solen skiner (det blåser dock något fruktansvärt) finns inte så mycket att klaga över med andra ord!
Gick upp tidigt imorse för att följa med Elias bla på tipspromenad och blåkulla träff. Fryser fortfarande som satan efter de extremt kalla vindarna men det var skönt att få lite frisk luft sådär på morgonkvisten iallafall!

Ikväll har jag planerat att dricka lite smarrigt vin med mamma, pappa & deras gäster. Sen får vi se om kvällen bär vidare någon annanstans eller om det blir hemmakväll. Sjukt sugen på pumpen ikväll också, men tror jag får nöja mig med att gå på söndag. Får förresten finbesök från Figeholm av självaste Elin då med! Så roligt!


GLAD PÅSK MINA VÄNNER!


RSS 2.0